miércoles, 24 de agosto de 2011

V DE VEREMA, DE VINYA I DE JOVE

La verema ja està aquí. El raïm a punt, només falta el toc de sortida. I la verema porta molta feina durant unes quantes setmanes. Una feina de temporada i com tal, adequada sobretot per als joves i els estudiants.
Una bona manera de prendre contacte amb el món laboral durant uns dies, a prop de casa, o sigui que millor no ho tenim. No hi ha excuses per aquell que busca una feina durant uns dies i recollir uns diners que després aniran molt bé per fer tot allò que es vol. L'any passat la verema a l'Alt Penedès es va tancar amb més de 1300 contractes de treball, com veieu no està gens malament. Vénen temporers d'arreu, és clar, d'altres comunitats autònomes i també molts estrangers. Ja se sap amb la gent d'aquí no n'hi ha prou, són pocs dies de feina intensa, el raïm no pot esperar. La tasca és senzilla però feixuga, i alhora una bona oportunitat de treball.
Per obtenir més informació de la campanya, http://www.oficinadetreball.cat/socweb/export/sites/default/socweb_ca/ciutadans/campanyaAgraria.html

BONA VEREMA !

No hay comentarios:

Publicar un comentario