sábado, 31 de diciembre de 2011

Fent balanç...

Fent balanç, som al cap d'any, acomiadant aquest agredolç 2011. Com cada any quan s'apropen aquestes dates, les persones i les empreses elaboren el compte de resultats, com ha anat, s'han complert els objectius, l'actiu i el passiu estan compensats, quants són els guanys, hem tingut pèrdues? Amb tota la informació, les empreses quadren, o no, els seus números i les persones intenten posar en una balança el bo i el dolent de l'any, es fan propòsits de millora per l'any vinent i la roda de la vida segueix girant...
S'ha de fer balanç, sí, però per a les persones aturades en recerca activa de feina us recomano que el balanç sigui el de les vostres competències professionals, imprescindible, per saber qui som i com es podem ubicar, reubicar o colar-nos per algun forat en el mercat laboral. El balanç de les competències professionals és el resultat de l'autoconeixement i la valoració del grau d'ajust del perfil professional al mercat de treball. Us recomano fer una matriu DAFO, per a poder treballar tots els aspectes, tant els que s'han de millorar com els que s'han de modificar, mantenir o reiterar.
Això us pot ajudar en la vostra cerca de feina i  encarar el proper any amb una bona actitud, sense caure en el victimisme, però sense deixar-se manipular.
Us deixo una cançó d'un rei sense regne i a punt de ser decapitat. Viva la vida!


Bon any 2012 i feina per a tots!


No hay comentarios:

Publicar un comentario